Previous slide
Next slide

Medewerkers

Contact informatie

Middenburcht 116,
Vleuten, 3452MT

Vogelvlinderweg 56,
Utrecht, 3544NJ

Telefoon: 06 4202 1600
E-mail: [email protected]
Web: Logopedievleuterweide.nl

Wij streven ernaar om binnen een korte periode de klachten te verhelpen.

Sociale Media

Ik ben op dit moment  1 dag werkzaam in de praktijk. Op vrijdag werk ik op locatie Vleuterweide. Ik heb veel ervaring met het werken met kinderen en het behandelen van spraak- en taalstoornissen, meertaligheid, dyslexie en afwijkende mondgewoonten. Ik vind het telkens weer een uitdaging om een behandelprogramma op te stellen dat aansluit bij de leefstijl en persoonlijkheid van de cliënt. Graag streef ik met u naar het gewenste resultaat. 

Saskia Veltkamp

Ik ben Saskia Veltkamp en werk al geruime tijd als logopedist. Ik ben moeder van 4 kinderen en woon sinds 2002 in Leidsche Rijn. Na mijn baan in het speciaal onderwijs, ben ik in 2006 gestart met mijn eigen praktijk in gezondheidscentrum Vleuterweide. Inmiddels gevestigd in Zorgpoort Leidsche Rijn.

In 2009 is de 2e locatie geopend in gezondheidscentrum het Zand. Ik werk met veel plezier en inmiddels met 3 enthousiaste collega’s. De praktijk is all-round. Logopedie is een mooi en bijzonder vak en natuurlijk staat plezier, kind en klantvriendelijkheid centraal. Logopedie op maat met oog voor het individu.

Mijn specialisaties:

Behandeling van afwijkende mondgewoonten volgens de OMFT methode
Ruime ervaring met kinderen met ernstige spraak/taalmoeilijkheden (ESM)
Nederlands met gebaren
Het geven van workshops logopedie en training in presentatie technieken in het bedrijfsleven

Safae el Houfi

Ik zal mij even voorstellen… Ik ben Safae en ben momenteel  4 dagen werkzaam in de praktijk. Op maandag, dinsdag en woensdag in Vleuterweide en  vrijdag in Het Zand. Ik heb ervaring met het behandelen van spraak-/taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten. Ik vind het een uitdaging om bij iedere cliënt een passende logopedische behandeling te bieden.

Elisa van den Brink

Even voorstellen..
Mijn naam is Elisa van den Brink. Ik ben sinds dec 2021 werkzaam bij Logopediepraktijk Het Zand, waar ik met veel plezier op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag werk. Ik werk veel met kinderen die een taalprobleem hebben, bepaalde klanken nog niet kunnen uitspreken of waarbij sprake is van afwijkende mondgewoonten. Ik ben gespecialiseerd in pre-logopedie en OMFT.  Ook werk ik met volwassenen met stemklachten, afasie, dysartrie, parkinson en slikstoornissen.

Scroll naar boven