Fadime Ulusan

Ik ben Fadime Ulusan en ben op dit moment  4 dagen werkzaam in de praktijk. Op maandag, donderdag en vrijdag werk ik op locatie Vleuterweide en op dinsdag op locatie Het Zand. Ik heb veel ervaring met het werken met kinderen en het behandelen van spraak- en taalstoornissen, meertaligheid, dyslexie en afwijkende mondgewoonten. Ik vind het telkens weer een uitdaging om een behandelprogramma op te stellen dat aansluit bij de leefstijl en persoonlijkheid van de cliënt. Graag streef ik met u naar het gewenste resultaat.

Saskia Veltkamp

Ik ben Saskia Veltkamp en werk al geruime tijd als logopedist. Ik ben moeder van 4 kinderen en woon sinds 2002 in Leidsche Rijn. Na mijn baan in het speciaal onderwijs, ben ik in 2006 gestart met mijn eigen praktijk in gezondheidscentrum Vleuterweide. Inmiddels gevestigd in Zorgpoort Leidsche Rijn.

In 2009 is de 2e locatie geopend in gezondheidscentrum het Zand. Ik werk met veel plezier en inmiddels met 3 enthousiaste collega’s. De praktijk is all-round. Logopedie is een mooi en bijzonder vak en natuurlijk staat plezier, kind en klantvriendelijkheid centraal. Logopedie op maat met oog voor het individu.

Mijn specialisaties:

Pre-verbale logopedie
Behandeling van afwijkende mondgewoonten volgens de OMFT methode
Ruime ervaring met kinderen met ernstige spraak/taalmoeilijkheden (ESM)
Nederlands met gebaren
Het geven van workshops logopedie en training in presentatie technieken in het bedrijfsleven

 Thamara van Raaij

Ik zal mij even voorstellen… Ik ben Thamara van Raaij en ben momenteel  4 dagen werkzaam in de praktijk. Op maandag, woensdag en vrijdag werk ik in Het Zand en op dinsdag in Vleuterweide. Ik heb ervaring met het behandelen van spraak-/taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten. Ik vind het een uitdaging om iedere cliënt een passende logopedische behandeling te bieden.

Thirza Hobé

Even voorstellen..
Mijn naam is Thirza Hobé. Ik ben sinds september 2019 werkzaam bij Logopediepraktijk Het Zand, waar ik met veel plezier op de donderdag en vrijdag werk. Ik werk veel met kinderen die een taalprobleem hebben, bepaalde klanken nog niet kunnen uitspreken of waarbij sprake is van afwijkende mondgewoonten. Ook werk ik met volwassenen met stemproblemen.